Yhdessä olemme enemmän – osallistu Roosa nauha -keräykseen

Rintasyövän vastaista taistelua ei ole voitettu. Tänäkin vuonna noin 5000 naista sairastuu rintasyöpään ja yli 850 naista menehtyy sairauteen. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Tämä on mahdollista vain lahjoittajien tuella.

medium_IMG_8318_salama_nauha_flat

Lähde sinäkin mukaan tekemään hyvää. Yhdessä kerätyt pienetkin summat kartuttavat potistamme merkittävän.

Täten siis Kainuun Korpinaiset ry haastaa vähintään 5 eurolla mukaan: Kainuun metsästävät naiset ja miehet, Suomen Metsästäjäliiton Kainuun piirin, Riistanhoitoyhdistykset, Suomussalmen Yrittäjät, Hyrynsalmen yrittäjät, Kuhmon yrittäjät, Kainuulaiset koiraharrastajat, Metsänhoitoyhdistys, Suomussalmen kunta, Hyrynsalmen kunta, Kuhmon kunta, Suomussalmen Martat, Hyrynsalmen Martat, Ristijärven Martat,Suomussalmen metsästysseurat, Hyrynsalmen metsästysseurat ja Kuhmon metsästysseurat.

Kutsu ja haasta sinäkin mukaan oma lähipiirisi sekä tuttavasi ja vaikka työpaikkasi ihmiset jakamalla keräystämme. Porukassa on voimaa; yhdessä teemme enemmän. ❤ Kaikki kerätyt varat menevät suoraan syöpäsäätiön tilille ilman välikäsiä. 

Keräys jatkuu 4.11.2018 saakka.

Linkki keräykseemme

Kiitos tuestanne! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.