Sähköposti: sihteeri@kainuunkorpinaiset.fi

Johtokunta

Pia InkalaPia Inkala, puheenjohtaja
puh. 044 577 1011 pia.inkala@kainuunkorpinaiset.fi

Metsä merkitsee minulle kaikkea, se on elämäntapa. Asun metsän keskellä punaisessa tuvassani, harrastan metsässä ja sieltä saan monipuolisesti myös ruokani. Metsään pakenen surujani, mutta sieltä saan ja siellä on myös iloni. Kaikenlainen metsästys, koirien kanssa tai ilman, kalastus, eräily, retkeily sekä luonnonantimien keräily kuuluvat harrastuksiini. Meillä suomalaisilla on tämä käsittämättömän arvokas rikkaus ympärillämme, kansallisaarteemme eli puhdas ja kaunis luonto. Soisin että jokaisella olisi mahdollisuus päästä osaksi tätä upeaa kansallisaarrettamme ja päästä nauttimaan kaikista sen suomista mahdollisuuksista. Tätä sanomaa toivon voivani Kainuun Korpinaisten puheenjohtajana levittää mahdollisimman monelle.

Ritva Antila, sihteeri ja rahastonhoitaja

Olen Ritva Antila, Kainuun Korpinaiset ry:n sihteeri.
Harrastuksiani: kaikenlainen liikunta; vaellusretket tuntureille, hiihtoretkeily talvisin, huonekalujen entisöinti ja muut käsityöt  (pitsin nypläyksestä villapaitoihin), hirven metsästys syksyisin.
Kaikenlainen vapaaehtoistyö. Puolison kanssa asustelen Kuluntalahdessa. Lapsuuden vietin Suomussalmella, jossa edelleen vietän paljon aikaa.

WhatsApp Image 2020-02-09 at 19.31.55
Laura Kentta, jäsen

Eräily ja luonto ovat olleet minulle aina lähellä sydäntä. Luonnossa liikkuminen on monipuolista sekä rentouttavaa ja hyvä keino hetkeksi irtaantua arjesta. Harrastan metsästystä, patikointia ja hevostelua sekä kaikkea muuta eläinten kanssa touhuamista. Onneksi meillä täällä Kainuussa on upeat ja hyvät mahdollisuudet eräilyyn monella eri tavalla.

3249f0b6-2e74-47dc-88bb-f412a5dca518Vuokko Heikkinen, jäsen

Harrastuksiin kuuluu metsästys, kalastus, sienien keruu ja marjojen poiminta. Koiran kera kuljen metsällä syksyisin ja raikkaassa luonnossa liikun mielellään. Talvisin käsityöt rakkaimpia harrastuksia päivällä kudon ja iltaisin neulon tai virkkaan. Vapaaehtoista työtä teen vanhusten parissa sekä punaisen ristin päivystys hommissa mihin tarvitaan vapaaehtoisia olen mukana mielellään.

Niina Karttunen, jäsen ja mediavastaava

Pidän paljon luonnossa liikkumisesta mm. retkeilystä, metsästyksestä ja kalastuksesta. Metsästysharrastuksen olen vasta herätellyt henkiin perheeseemme tulleiden metsästyskoirien myötä. Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni ja viihdyn siellä hyvin. Luonnossa kaikenlainen liikkuminen ja harrastaminen tuo hyvää vastapainoa työlle, sekä hektiselle lapsiarjelle.